towbar F

model F

Fastmonteret trækkrog, kan dog skrues af igen
towbar C.jpg

model C

Vandret aftagelig trækkrog
towbar VM

model VM

Lodret aftagelig træk med nøglelås. – Efter afmontering af trækket kan anhængertrækket ikke ses på din bil!
towbar SF

model SF

trækkrog aftagelig krog

INFORMATION OM MODELLERNE
Inden køb, tjek din bil for typegodkendelse!
For at være sikker om din bil må trække noget og hvor mange kg den må trække, råder vi at du tjekker dette inde på færdselsstyrelsens hjemmeside, hvor du kan indtaste din bilmodel og se om der forefindes en typegodkendelse og om din bil er godkendt til et anhængertræk eller ej.
Dette kan gøres ved at klikke på linket for neden, men dette er ret kompliceret og vi anbefaler at spørge din lokale synsmand.
http://www.fstyr.dk/DA/Krav-til-koretojer/Typegodkendelser/Find-typegodkendelse.aspx

MODEL F Fastmonteret

Til den prisbevidste køber som ønsker en simpel løsning. Trækkrogen er skruet på med skruer og kan afmonteres igen. Det er en vores mest købte model.
modello-f-300x217.jpg

MODEL C Vandret aftagelig

Anhængertræk model C er den bedste løsning til erhvervsbrug eller familier, som ønsker en trækkrog som kan fjernes nemt med håndtagsmekanisme og gemmes væk i bagerummet. 
modello-C.jpg

MODEL VM Lodret aftagelig

Den bedste løsning for dem som ønsker det bedste, nem at bruge og en pålidelig løsning. Efter afmontering af trækkrogen så kan den slet ikke ses at du har et anhængertræk på din bil. Trækkrogen er sikret med en uniknøgle, som kun du kan låse og åbne op igen, derfor er den sikret imod tyveri. VM modellen har kvalitet som F og C model, samtidig med at vedligeholdelse af din bils æstetiske gode look.
modell VM

Vælg din Bilmodel:

Ved at klikke Accept. Accepterer du vores cookies til statistik. Vi bruger en cookie for at optimere brugerens oplevelse af sitet.