Valg af kabelsæt til anhængertrækket kan være lidt svært, derfor er der en lille oversigt.

Først skal du vælge om du vil have et 7 pol eller 13 pol stikdåse. 7 pol passer generelt til ældre trailer og der er ikke baklys eller tågelygte, og er heller ikke godkendt til trække campingvogne. De nye trailere bruger 13 pol stikdåser. 13 pol har indbygget tågelygter, baklys, opladning af batteri f.eks. i campingvogne er det en god ide at vælge 13 pol stikdåse til din bil, da den giver muligheder for flere funktioner som opladning, tågelygter og andre funktioner, derfor godkendt til at trække en campingvogn.

Er din bil udstyret med parkeringssensor? Så skal du vælge  universal modul + PDC afbryder (parkeringssensor afbryder), hvis du nu monter en cykelholder eller en trailer, så afbryder PDC modulet automatisk dine parkeringssensor, så slipper du for at dine parkeringssensor hylder eller at din bil tror at du er ved kører ind i en væg.


Universal kabelsæt uden modul til anhængertræk

wiązka elektryczna z gniazdem 7-pin

Passer stort set til alle bilmodeller som er blevet produceret ind til 2003 uden “Kontroltjek” eller udstyret med "canbus-system", derfor er det ikke nødvendigt at bruge et ekstra elektronisk modul til bilen og bilen vil funger fint med traileren.

Der er 2 varianter at vælge imellem:

C7 - Kabelsæt med 7 pol stikdåse 

C - Kabelsæt med 13 pol stikdåse 


Universal kabelsæt inkl. universal modul til anhængertræk

wiązka elektryczna z modułem elektronicznym

I tilfælde din bil er udstyret med “kontroltjek”, “Canbus-system” eller har et mere kompliceret elektronisk system skal der monteres et ekstra modul til bilen, så trailerlygterne fungere korrekt. Her får du muligheden for, at få et universalmodul som passer til biler med et mere avanceret elektronisk system. bilanhængertræk.dk elektroniske modul garanterer den bedst mulige kvalitet iforhold til pris og er specielt designet til at opfylde kravene til at traileren fungere korrekt. 

Tilgængelig varianter:

C7+C – 7 pol stikdåse inkl. universal modul og kabelsæt

C+C – 13 pol stikdåse inkl. universal modul og kabelsæt

I tilfælde din bil er udstyret med parkeringssensor, så skal du vælge varianten med parkeringssensor afbryder "PDC"
Dette gør at i tilfælde at du har monteret en trailer eller cykelholder, så afbryder modulet parkeringssensoren, så den ikke tror at der er noget du er ved at bakke ind i væg.

Tilgængelig varianter:

C7+CPDC – 7 pol stikdåse inkl. universal modul + PDC modul parkeringsensor afbryder og kabelsæt. 

C+CPDC – 13 pol stikdåse inkl. universal modul + PDC modul parkeringsensor afbryder og kabelsæt. 


Dedikeret kabelsæt er plug N Play løsning til specifikt din bil

Vil du gerne have et dedikeret kabelsæt til din bil skriv på vore mail info@bilanhængertræk.dk for at hører om vi har en tilgængelig til din bil

Tilgængelig varianter:

7SPEC – 7-pol stikdåse, kabelsæt med dedikeret plug n play stikkontakter og modul til din bil.

13SPEC – 13-pol stikdåse, kabelsæt med dedikeret plug n play stikkontakter og modul til din bil.

Dedikeret plug n play kabelsæt er kun tilgængelig ved forespørgelse på info@bilanhængertræk.dk 

Vælg din Bilmodel:

Ved at klikke Accept. Accepterer du vores cookies til statistik. Vi bruger en cookie for at optimere brugerens oplevelse af sitet.